close
متخصص ارتودنسی
اخبار روز
پايگاه خبري تحليلي فانوس آنلاين
یکشنبه 24 بهمن 1395 10:9
کاهش ریسک سرطان و بیماری قلبی با مصرف برنج خیس کرده

به گزارش فانوس آنلاین، به گفته محققان دانشگاه کوئینز بلفاست انگلستان، مواد شیمیایی ناشی از سموم صنعتی و کودهای شیمیایی موجود در خاک موجب آلودگی برنج می شوند و از اینرو سلامت میلیون ها نفر را به خطر می اندازند.

یافته های جدید آشکار ساخته است خیساندن برنج در آب در طول شب میزان ماده سمی آرسنیک را تا ۸۰ درصد کاهش می دهد.

در این تحقیق، تیم مطالعه به سرپرستی اندی مهارگ سه شیوه پخت برنج را مورد آزمایش قرار دادند.

در روش اول، از دو قسمت آب به همراه یک قسمت برنج استفاده شد و آب در طول پخت کاملا بخار شد. در دومین روش، پنج قسمت اب با یک قسمت برنج بود که آب اضافی بیرون ریخته شد و میزان آرسنیک موجود تقریبا نصف شد. در روش سوم، برنج به مدت یک شب در آب خیسانده شد که در این حالت میزان ماده سمی تا ۸۰ درصد کاهش یافت.

منبع: مهر


برچسپ : , , ,

امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0

اشتراک گذاري در کلوب اشتراک گذاري در بالاترين اشتراک گذاري در  فيس بوک اشتراک گذاري در افسران | چاپ | نظرات خود را در ذيل مطلب بيان فرماييد

ارسال دیدگاه 1
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
پیشنهاد کاربران
کلیه ی حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
Copyright © 1395 fanoosonline, All rights reserved